Τα πιο τρελά πράγματα που μπορείτε να συνδέσετε στην υποδοχή ήχου του iPhone σας

Posted by oxy on

Τα πιο τρελά πράγματα που μπορείτε να συνδέσετε στην υποδοχή ήχου του iPhone σας
Η υποδοχή 3,5 mm για το iPhone σας που συνήθως αναφέρεται ως "υποδοχή ακουστικών,"....
γιατί για αυτήν την λειτουργεία χρησιμοποιήσετε από την πλειοψηφία.
Η μικρή θύρα αυτή ομως έχει και άλλες χρήσεις, καθώς, υπάρχουν μερικά πολύ τρελά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτήν. Εδώ είναι μερικά από τα πιο παράξενα αξεσουάρ που μπορούν να συνδεθούν με το κινητό σας.

    Υπέρυθρο θερμόμετρο μπάρμπεκιου

Ένα υπέρυθρο θερμόμετρο σας επιτρέπει να μετρήσετε την θερμοκρασία ενός αντικειμένου χωρίς να το αγγίξετε πραγματικά, και αυτή η πρακτική εκδοχή συνδέεται απευθείας με το iPhone σας. Μαζί με το συνοδευτικό app , το θερμόμετρο μπορεί να μετρήσει θερμοκρασίες έως 371 βαθμούς Κελσίου, καθιστώντας το ως τον ιδανικό σύντροφο μπάρμπεκιου. Η εφαρμογή έρχεται ακόμη και με ένα ειδικό μετρητή ιδανικής θερμοκρασίας μαγειρέματος για μια ευρεία ποικιλία κρεάτων.

    Δείκτης λέιζερ

Με το X-Pointer, μπορείτε να μετατρέψετε το iPhone σας σε δείκτη λέιζερ. Αφού συνδέσετε τη συσκευή στην υποδοχή ήχου, το X-Pointer app ελέγχει την λειτουργία του δείκτη. Στην περίπτωση που έχετε γάτα στο σπίτι, πιθανώς χρειάζεστε ένα.

    Μετρητής ραδιενέργειας

Εντάξει, ίσως να μην χρειάζεται να μετρηθεί η ακτινοβολία στο σπίτι ή στην δουλειά σας σε τακτική βάση, αλλά είναι κάπως παρήγορο να γνωρίζουμε ότι αν χρειάζεστε ένα, το “iXR2012 Personal Radiation Meter¨ υπάρχει. Η συσκευή συνδέεται στο iPhone σας και εφαρμόζει με το πίσω μέρος της συσκευής. Το συνοδευτικό app χρησιμοποιεί δεδομένα από το εξάρτημα για να εμφανίζει μετρήσεις ακτινοβολίας σε πραγματικό χρόνο.

    Έξυπνο θερμόμετρο

Το θερμόμετρο Kinsa μπορεί να χρησιμοπιοιθει για τη μέτρηση της θερμοκρασίας σας και στην διάγνωση της ασθένειά σας. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να είναι ελκυστική προς τους νέους και να μειώσει το άγχος της μέτρησης της θερμοκρασίας. Το συνοδευτικό app του μπορεί να βοηθήσει τους ενήλικες να προσδιορίσουν τις ιώσεις που κυκλοφορούν την συγκεκριμένη εποχή.

    Μια γάτα και έναν καφέ Starbucks

Αυτά τα μικροσκοπικά διακοσμητικά δεν κάνουν τίποτα, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο ότι είναι εντελώς αξιολάτρευτα. Ο κύριος σκοπός τους είναι να κρατάνε την σκόνη και οτιδήποτε άλλο στην τσέπη σας μακριά από το βύσμα και ταυτόχρονα είναι σίγουρα εντυπωσιακά.

Ενημερωθείτε για τα νέα άρθρα μας

Ενγγραφείτε με το e-mail σας και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

Σχετικα άρθρα

Copyright © 2013 To Skyli. WP Theme-junkie converted by BloggerTheme9
Blogger template. Proudly Powered by Blogger.
back to top
close(x)

Lagrend creme
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...